Welkom

Afgelopen maandag is het schooljaar 2017-2018 begonnen. Het team heeft er weer veel zin in. De nieuwe ouders en leerlingen wensen we van harte welkom bij kindcentrum de Driehoek.  Wij wensen alle kinderen en ouders een prettig schooljaar toe!  
Vorige week is het team ook gestart met de nieuwe directeur Gerda. Wij hebben er enorm veel zin in om met haar aan de slag te gaan en het onderwijs op de Driehoek te ontwikkelen. Wij wensen Gerda veel succes en veel plezier op de Driehoek.


Beste ouders/verzorgers,

Maandagochtend heb ik velen al een hand gegeven om kort kennis te maken. Bij aanvang van de zomervakantie heb ik van Ria een overdracht gekregen en vorige week ben ik met het team van start gegaan. Mijn eerste indrukken zijn zeer positief en ik voel mij zeer welkom in kindcentrum de Driehoek. De komende periode zal voor mij in het teken staan van kennismaken, observeren en ervaren om het reilen en zeilen op de Driehoek goed in beeld te krijgen. Mochten er vragen en/of opmerkingen van u zijn, dan hoor ik ze uiteraard graag. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met kinderen, team en ouders van kindcentrum de Driehoek! 

Hartelijke groet, Gerda Lukkien – Boerefijn

Media
  • welkom1.jpg

Laatste Nieuws

Prins Tidiane
Sinterklaas
Oogstfeest
Welkom
Schoolreis Efteling

Agenda

Omschrijving
26 januari -  Schoolviering
31 januari -  inloopmoment
02 februari -  groep 1-2 vrij
08 februari -  rapporten mee

Uit het fotoboek

IMG_2708 IMG_2706
IMG_2707 IMG_2705